Dekker offshorenæringens behov - Tjessem Presenning AS

Dekker offshorenæringens behov

01.12.2016
Når offshoremoduler skal sendes ut i Nordsjøen trenger de å vernes mot vær og vind, støv og skitt.
modul hitecproducts (samme som pa%cc%8a lastebil) redigert
Tjessem Presenning leverer spesialtilpassede løsninger for tildekking av moduler av alle størrelser. Hitec Products er en av kundene som er godt fornøyd med utført arbeid.
Når offshoremoduler skal sendes ut i Nordsjøen trenger de å vernes mot vær og vind, støv og skitt. En skreddersydd presenning fra Tjessem Presenning er av høy kvalitet og gir god beskyttelse til en fornuftig pris.

– Vi leverer en mengde spesialsydde løsninger til offshoreindustrien, av alle størrelser og typer. Våre målsydde hetter og presenninger produseres i ønsket farge og kvalitet, og kan leveres med logo, dokumentlommer, maljer, glidelåser som gir tilgang selv om produktet er tildekket, og andre behov kunden måtte ha. Det gjør at vi har en rekke veldig fornøyde kunder, forteller Frode Tjessem, daglig leder i Tjessem Presenning.

– Raskt og rimelig, med høy kvalitet
En av bedriftene som gjentatte ganger har valgt å benytte seg av Tjessem Presenning sine skreddersydde presenninger, er Hitec Products, nå sist på Johan Sverdrup-prosjektet.

– Tjessem Presenning leverer alltid det vi trenger. Vi har brukt dem til en rekke prosjekter de siste årene, fra tildekking av moduler på flere tonn til små installeringer. Det at de er en lokal leverandør sørger for god kommunikasjon og gjør at de er lette å forholde seg til. Jeg ser ingen grunn til at vi skal velge noen andre neste gang vi har behov for å beskytte våre moduler – Tjessem Presenning får jobben gjort raskt og rimelig, men alltid med høy kvalitet, sier Asbjørn Bøen, prosjektingeniør i Hitec Products.

Lang erfaring med offshore
Tjessem Presenning, som holder til på Klepp Stasjon, har lang erfaring med å produsere gode løsninger til olje- og gassindustrien, spesielt til aktører innen oljeservice.

– Offshore har vært en viktig bransje hos oss helt siden oppstart, og vi har laget hundrevis av presenninger til ulike moduler, fra små ferskvannsrenseanlegg til store kompressorer. Noen av grunnene til at bedrifter stadig velger oss er nok at vi er kjappe til å levere, har solid produktkunnskap og løsninger av høy kvalitet, og at vi tilbyr fornuftige priser, noe som er spesielt viktig i disse dager, forteller Frode, og påpeker at tilpasset presenning er en enklere og bedre måte å beskytte noe på enn ved å bruke plastikk, som kan være både tidkrevende og unøyaktig.

Håndterer alle utfordringer
Frode Tjessem trekker også frem utstyrsparken deres som et fortrinn. Prosessen skjer vanligvis ved at kunden sender specs til moduler med relevante mål, og Tjessem Presenning lager en løsning ut fra det. Her finnes ingen standardløsninger, alt lages på bestilling etter hva som trenger tildekking.

– Opp gjennom årene har vi alltid vært opptatt av å investere i skikkelig utstyr, som sørger for at vi alltid kan levere det kunden behøver. Våre sveisemaskiner sørger for at presenningene får nøyaktig de mål og former som er avtalt. Ved hjelp av solid tråd og spesielle symaskiner forsterkes også alle hjørner og spesielt utsatte steder. Egne maljemaskiner sveiser doble plastmaljer av høy kvalitet, eller vi feller inn maljer i messing. Alt i alt gir dette en presenning som tåler de utfordringene den blir stilt opp mot. Vi er klare for å håndtere neste utfordring, så det er bare å ta kontakt, inviterer Tjessem.
 
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Du kan lese mer om informasjonskapsler (cookies) på våre Personvernsider.