Det finnes ikke dårlig vær - Tjessem Presenning AS

Det finnes ikke dårlig vær

26.01.2017
I Norge har vi ganske mye vær.Dette er en utfordring for de som bygger og rehabiliterer hus og hjem året rundt.
bukten sveiser
Frode Bukten hos Tjessem presenning vet hvordan man lager en solid presenning.
– PVC presenning er et solid materiale, og dermed et utmerket utgangpunkt for konstruksjoner som skal fungere bra under ekstreme forhold. I lag med stillas og skinnesystemer beskyttes bygget godt mot ytre påvirkninger, forklarer Frode Tjessem, daglig leder i Tjessem Presenning.

Krav om kvalitet
Tjessem Presenning har vært med å lage gode og tørre arbeidsforhold over hele landet fra sør til nord. Melkøya i Hammerfest har fått levert flere tusen kvadratmeter. Domkirken i Stavanger ble dekket inn med våre presenninger og er nok våre mest sette presenninger med alle turistene som er innom byen i løpet av en sommer. Kortreist presenning kan vi også si å ha levert med tildekking av Time kyrkje og Jæren DPS på Engelsvoll.

– Jeg tror bedrifter velger oss fordi vi har lang erfaring med dette og vet hva som kreves.
Vi har kort leveringstid og benytter presenningsduk som er godkjent med hensyn til brannsikkerhet og styrke.
Vi produserer i de bredder og størrelser kunden ønsker. Kedertykkelse fra 6 til 12mm gjør at vi har den størrelsen som passer, samme hvilket skinnesystem kunden bruker.
Haki, Combisafe eller Malthus, vi produserer den presenningen du trenger. 
–Alt produseres ved vår fabrikk på Klepp Stasjon og sendes raskt ut dit kunden ønsker. En smart og lønnsom investering, påpeker Frode, og inviterer stillasbedrifter og andre som har behov for en solid presenning, om å ta kontakt for et tilbud.

Flere av de største stillasfirmaene har kjøpt stillaspresenning hos Tjessem Presenning.
Her får de høy kvalitet og god service.


 
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Du kan lese mer om informasjonskapsler (cookies) på våre Personvernsider.