Frode dekker alle behov – med presenning - Tjessem Presenning AS

Frode dekker alle behov – med presenning

26.09.2018
Frode Tjessem har jobbet med presenning siden 1991. De siste seks årene har han gjennom Tjessem Presenning dekket behov innen blant annet offshorenæring, landbruk, bygge-bransjen og hos private.
img 9420 copy
– Det er flere som driver med presenning, men vi har et veldig godt renomme i markedet. Vi bruker materiell av høy kvalitet – stort sett armert PVC-duk – som har levetid på 40+ år, og leverer skreddersydde løsninger samt førsteklasses service med tett oppfølging
– Presenning er et utrolig anvendelig produkt, og vi leverer nøyaktig det kunden behøver, sier Frode.

– Jeg jobbet med produksjon av presenning i Malthus i 18 år før jeg startet dette selskapet, så jeg vet en ting og to om produktet, ja! Presenning er solid, men enkelt å forme. Lett, men med lang levetid. Det er i mange tilfeller flere fordeler med å velge presenning, og vi har mange kunder som har gått over til oss fra andre løsninger som sier at de nå aldri vil velge noe annet!

Les mer om Tjessem Presenning.


Potensial for presenning

I 2012 fikk Frode vite at Malthus ønsket å selge seg ut av presenningsbransjen, og fikk forespørsel om han var interessert i å overta driften.

– I Malthus ble dette en liten del av et stort firma, og litt på siden av det de egentlig holdt på med, men jeg visste at potensialet var stort. Vi tok et møte, og selv om jeg sa jeg måtte tenke på det, hadde jeg bestemt meg før jeg gikk ut døren – jeg visste at jeg kunne få noe ut av dette og ville satse på presenning.Presenning fra Tjessem Presenning

Han tok med seg fire personer, deriblant salgsleder Eldbjørg Krogedal, med mye kompetanse på området og startet Tjessem Presenning. Seks år senere kan han fastslå at han tok riktig avgjørelse.

– Det har gått tålig greit helt siden starten. Vi merket selvsagt oljekrisen, men kom oss gjennom det. Vi ser nå en økning. Pilene peker riktig vei, og det er positivitet overalt. Samtidig var jeg i de verste tidene takknemlig for at presenning har så mange bruksområder, for det betydde at vi hadde anledning til å satse mer inn mot andre bransjer, og det tjente vi godt på. Det er et stort marked for presenning, og mange produkter kundene våre vil ha.

Følg Tjessem Presenning på Facebook .


Tjessem Presenning et godt valg

Kundene til Tjessem Presenning kommer fra en rekke ulike bransjer, og selv om en stor andel befinner seg i bedriftens nærområde rundt Klepp på Jæren, sier Frode at de har kunder over hele Norge.

– Det er flere som driver med presenning, men vi har et veldig godt renomme i markedet. Vi bruker materiell av høy kvalitet – stort sett armert PVC-duk – som har levetid på 40+ år, og leverer skreddersydde løsninger samt førsteklasses service med tett oppfølging. I tillegg har vi investert mye i maskinparken her på Øksnevad, blant annet med et automatisk skjærebord som sørger for at alt blir helt nøyaktig, fra modellering i PC til kunden tar produktet i bruk.

Hvorfor velge Tjessem Presenning? 


Produkter til bedrifter og private

Moduldekker til offshoreindustrien, stillaspresenninger til entreprenører og silopresseduk til landbruket er bare noen av de mange produktene som designes, produseres og sendes ut fraTjessem Presenning Tjessem Presenning.

– Presenning har utrolig mange bruksområder i ulike industrier, men er også et populært produkt hos privatpersoner. Omtrent 40 prosent av vår omsetning kommer fra privatmarkedet, der folk blant annet kjøper båtpresenning, tilhengerpresenning eller vår populære iLy terrassevegg. Det er mange som har brukt oss til én ting, som raskt kommer tilbake og ønsker å bruke presenning til noe annet!

Se flere av produktene på nettsiden.

Selv om Frode nå har jobbet med presenning i en mannsalder, er han på ingen måte lei.

– Vi oppdager stadig nye bruksområder, og nye løsninger å tilby våre kunder. Tjessem Presenning har alltid handlet om å bygge stein på stein, og jeg har ennå mange stein igjen. Det er ganske enkelt fremdeles mye vi kan og vil gjøre, og det er veldig spennende!

Ta kontakt med Tjessem Presenning på 454 88 300 eller mail post@tjessempresenning.no
 
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Du kan lese mer om informasjonskapsler (cookies) på våre Personvernsider.